Uredjenje životnog prostora kroz brojeve – numerologiju

Broj stana ili kuće u kojoj boravimo ima svoje značenje i vibraciju, a numerologija nam na jednostavan način može pokazati kako da uskladimo potrebe ličnog broja sa energijom prostora u kom živimo. Svakodnevno nailazimo na brojeve – na satu, prevoznom sredstvu… Često i ne znamo da nose određenu energiju i da mi različito reagujemo na njih.

 

Krenimo od ličnog broja

Osnovni numerološki kod sastoji se od bioritamskog, generacijskog i ličnog broja. Svaki od njih ima svoju funkciju. Tako bioritam govori o našim svakodnevnim navikama, onome što volimo i što jesmo, dok lični broj predstavlja našu svrhu i ono čemu težimo. Generacijski broj govori o komplementarnosti ove dve energije.

Primer: 28.05.1980.

Sabiranjem cifara i svođenjem na jednocifren broj dobijamo kod:
(2+8+0+5) = 15 = 6

(1+9+8+0) = 18 = 9

6 + 9 = 6, tako da je njen numerološki kod 696, a lični broj 6.

Ako uzmemo za primer stan broj 12, prostim sabiranjem cifara dolazimo do zaključka da je dominantna energija prostora predstavljena numerološkom trojkom.

„Pretpostavićemo da osoba sa ličnim brojem 6 živi u tom stanu, tako da je u datom slučaju energija prostora predstavljena brojem 9. Naravno, ovo bi funkcionisalo u slučaju da imamo jednog rezidenta prostora“ – objašnjava nam astronumerolog Ivana Pavić

Ukoliko je reč o nekoliko različitih osoba, tada je potrebno sabrati lične brojeve svih ukućana i spojiti ih sa numerološkim brojem stana.

 

Svetla dnevna soba za broj 1 i voda za 2

Za početak, otkrićemo vam koje stvari bi trebalo imati u svakom prostoru.

1 – Dnevna soba je centralni deo prostora i bitno je da bude ispunjena velikim svetlom i cvećem koje se ističe, ali i komadom skupocenog i kvalitetnog nameštaja. Vaze, trofeji, nagrade ili dekorativni predmeti koji “zapadaju za oko” trebalo bi postaviti u ovaj deo stana. Sprave za vežbanje ili deo prostora predvidjen za fizičku aktivnost je neohodan. Idealna biljka je drvo života.

2 – Ovde je ključna voda, tako da bi valjalo u stanu imati filtere za preradjivanje, kadu, puno bokala sa vodom, ali i prečišćivače vlage. Belo cveće i biljke koje rastu noću podižu energiju ovih prostora. Trpezarija je izuzetno bitna. U njoj bi bilo dobro imati porodične portrete i slike, ogledala i uspomene iz detinjstva. Veliki prozori ili lusteri su poželjni.

 

Za brojeve 3 i 5 knjige, a za 6 garderober

3 – Prostrani stanovi koji dišu sa visokim plafonima, širokim i dugačkim sofama. Svaku prostoriju bi trebalo ukrasiti poklonima ili figuricama iz inostanstva i knjigama. Od biljaka ovde odgovaraju jasmin ili maslačak.

4 – Stan odiše starim predmetima i nameštajem. Antikviteti poput bakine kutije za nakit, zlata, slika, skulptura ili starih ormana su poželjni, kao i grejanje na drva ili postavljanje kamina u stanu.

5 – Velika biblioteka, igračke, male biljke i sitne uspomene sa putovanja prijaju energiji petice. Bilo bi dobro napraviti kutak za čitanje, kao i deo u kom borave samo vaši kućni ljubimci.

6 – Kuhinja i spavaća soba su centralni delovi stana. Šestica voli sveže i saksijsko cveće, skupocen nakit, velike garderobere, kuhinjske materijale, korpe sa voćem i slatkišima.

 

Pokloni i siva boja za broj 7

7 – Stan treba opremiti najnovijim gedžetima iz sveta tehnologije i svim što je aktuelno. Fotografije ili poklone od prijatelja treba postavljati svuda po stanu. Dominantna boja prostora je srebrna ili siva. Ne bi bilo loše napraviti kutak za opuštanje ili sobu za meditaciju.

8 – Energija osmice traži kaktuse ili bilo kakve trnovite biljke. Mogu se saditi i ljute papričice. Sportske nagrade, trofeji ili predmete vezane za sport treba postaviti svuda u stanu, kao i makete automobila ili replike oružja. Prostorom treba da dominira crvena boja.

9 – Mirisi su jako bitni za energiju devetke, tako da bi bilo dobro postaviti u prostoru dosta sitnog cveća, eteričnih ulja ili sveća. Vodene biljke ili životinje su idealne za ovaj prostor.

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: